Συχνές
ερωτήσεις

Έχεις απορίες για το Athens is Back;

Στη σελίδα αυτή, συγκεντρώσαμε τις πιο βασικές ερωτήσεις οι οποίες αφορούν στη διαδικασία και στις λεπτομέρειες της συμμετοχής σoυ!

FAQ

Ποιος διοργανώνει το Athens is Back;

Πρόκειται για μια ανοιχτή πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, η οποία υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

Όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, τα εμπορικά καταστήματα και λοιπές επιχειρήσεις που λειτουργούν ακολουθώντας τα ισχύοντα μέτρα (ηλεκτρονικές, τηλεφωνικές και click away παραγγελίες) και δραστηριοποιούνται στα 7 δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας.

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Πολύ εύκολα! Συμπληρώνεις τη φόρμα συμμετοχής με τις βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σου, τις τρέχουσες προσφορές, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Σύντομα, η καταχώρησή σου θα βρίσκεται στη λίστα του “Athens is Back”.

Έχει κόστος η συμμετοχή μου;

Κανένα απολύτως! Πρόκειται για δωρεάν πρωτοβουλία.

Πρέπει να παρέχω προσφορές καθ’όλη τη διάρκεια της πρωτοβουλίας;

Όχι απαραίτητα! Συμπληρώνεις τις ημερομηνίες της προσφοράς σου και αυτή θα παρουσιάζεται μόνο κατά την περίοδο που είναι σε ισχύ.

Μπορώ να επεξεργαστώ τα στοιχεία της προσφοράς μου;

Όχι. Εφόσον έχει ήδη υποβληθεί, θα πρέπει να γίνει αίτημα ανάκλησης της προηγούμενης προσφοράς και καταχώρηση νέας.

Μπορώ να καταχωρώ πάνω από μία προσφορές σε διαφορετική χρονική περίοδο;

Ναι, η φόρμα συμμετοχής σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις τις προσφορές σου με διαφορετική ημερομηνία ανά προσφορά.

Ποια είναι η διαδικασία έγκρισης της συμμετοχής μου;

Εφόσον επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες που έχεις εισάγει, η προσφορά σου θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα.

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να προβληθεί η προσφορά μου;

Η διαδικασία ανάρτησης θα έχει ολοκληρωθεί εντός 48 ωρών. Ενδέχεται σε ημέρες αργίας ή Σαββατοκύριακα, η ανάρτηση να καθυστερήσει ένα επιπλέον 24ωρο.

Τι συμβαίνει με τη λήξη της περιόδου της προσφοράς μου;

Όταν λήξει η περίοδος της προσφοράς σου αυτή δε θα εμφανίζεται πλέον στην πλατφόρμα.

Μπορώ να προβάλλω τη συμμετοχή μου στην πρωτοβουλία;

Ναι. Όλες οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τη συμμετοχή τους στη δράση μέσα από τα δικά τους κανάλια επικοινωνίας.

Μπορώ να προβάλλω παρεμφερή πρωτοβουλία ιδιωτικού φορέα;

Ναι, αρκεί να συνάδει με τους αντικειμενικούς σκοπούς της δράσης και να υλοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της πρωτοβουλίας εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων και των 7 διαμερισμάτων αυτού.

Σε περίπτωση που η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του “Athens is back”, προτείνεται πέρα από τη συμπλήρωση της φόρμας να γίνεται ξεχωριστή επικοινωνία με την ομάδα της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ – φορέας υλοποίησης της δράσης) στο info@athensisback.gr ή στο 210-3253123 με την κα. Εύα Αναγνωστάκη.